Title Image

Shtrim i Jashtëm

Home  /  Pllaka  /  Shtrim i Jashtëm

Marka Ragno është një ndër protagonistët historikë të rritjes dhe suksesit të industrisë së pllakave të qeramikës italiane në të gjithë botën. E themeluar në vitin 1949 në Sassuolo, Ragno shpejt u bë një nga aktorët kryesorë të rritjes së qeramikës në sajë të aftësisë së saj për të prodhuar pllaka muri për hapësira të brendshme. Në vitet 60 dhe 70 ekspertiza e saj filloi të shtrihej edhe në prodhimin e pllakave me xham për mbulimin e dyshemeve dhe të mureve të destinuara në segmente të ndryshme të industrisë së ndërtimit si në nivel kombëtar ashtu edhe në atë ndërkombëtar.       

CerámicaSaloni u themelua në vitin 1971 me një qëllim të qartë: t’u jepte konsumatorëve produktet që u nevojiteshin.

Saloni është  i prirur të ofrojë produkte inovative dhe të dizajnuara mirë, në përputhje me kërkesat e tregut, duke investuar vazhdimisht në R & D & I dhe duke përdorur metodat më të avancuara të prodhimit. Ne prodhojmë një gamë të gjerë të pllakave prej porcelani të bardhë, të ngjyrosur dhe qeramike teknike të dyshemeve dhe mureve, në mënyrë që klientët gjithmonë të gjejnë produkte që përputhen me kërkesat e tyre.

STN Cerámica është një grup i fuqishëm i kompanive që prodhojnë dhe tregtojnë produktet më të fundit prej qeramike.

Kemi kënaqësinë e madhe t’ju prezantojmë katalogun tonë, ku mund të gjeni gamën tonë të gjerë të pllakave të dyshemeve dhe të mureve, të prodhuara me porcelan ose gres të kuq, me xham, me rifinitura të shkëlqyera dhe pllaka të rënda që dalin nga produktet. Ne gjithashtu ofrojmë një shumëllojshmëri të madhësive dhe formave.