Ju mirëpresim në skuadrën DELTA

Nëse pasioni për punën dhe dëshira për të ecur para janë prioritetet tuaja atëhere jeni në rrugën e duhur për tu bërë pjesë e ekipit tonë.

Ne jemi një kompani e suksesshme në tregun vendas dhe më gjerë. Ne besojmë se ekipi që kemi ndërtuar është ai i cili ka udhëhequr me sukses rrugëtimin e tone. Gjithnjë në kërkim të personave energjik për ta zgjeruar skuadrën tonë, persona të cilët kërkojnë të përfitojnë përvoja praktike krahas kualifikimeve të studimeve.

Kompania Delta është një botë me shumë sfida e cila mirëpret lojtarë të mirë në ekip me ide të reja për ti tejkaluar ato. Hapin e parë duhet ta bëni ju duke ndjekur rregullat e poshtshënuara për ti dhënë një drejtim tjetër karrierës tuaj.

Për të aplikuar ju duhet të dërgoni CV me foto dhe dokumentat tuaja plotësuese, duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni, në adresën: