Rreth Nesh

Delta është prezente në treg prej gati 26 vitesh duke shkruar me sukses historinë e cila starton ne vitin 1996. Nga hapat e para si nje dyqan modest për tregëtimin e pllakave dhe hidrosanitareve. Sot showroom-et Delta janë një pikë referimi për trendet e reja të arredimit të ambienteve. Përkushtimi për të bërë më të mirën, ka rritur investimet në qytetet kryesore në vend. Showroom-et ndodhen në Tiranë, Durrës, Fier , Elbasan, Korcë dhe Shkodër.

Falë punës dhe perkushtimit Delta është radhitur si një ndër kompanitë më të suksesshme.

Inovacion, dizajn i jashtëzakonshëm dhe cilësi e lartë e produktit.

Marka të njohura ndërkombëtare janë bërë të prekshme për klientët në vend falë deshirës për të sjellë një koncept të ri, modern dhe funksional në kompletimin e çdo ambineti. Një kompani udhëheqëse, që mbulon nevojat e tregut në fushën e ndërtimeve me shumëllojshmëri produktesh, të tilla si: parket, pllaka, pajisje hidrosanitare aksesore të ndryshëm etj.
Delta tashmë e ka vulosur emrin e saj në treg duke arritur të fitojë besnikërinë e klientit për brandet që ofron. Vitet e gjata në treg, përkushtimi në atë që ofron për klientët e saj dhe garancia në produktet që sjell kanë bërë që puna të përkthehet në vlerësime dhe kjo jo vetëm nga klientët të cilët e kanë zgjedhjen e tyre të parë por edhe më gjerë.
Linjat e produkteve, variojnë nga rezidencialet deri në ato për përdorim komercial. Gjithmonë duke punuar me markat më prestigjioze nga Spanja, Gjermania Italia dhe me emrat më të mëdhenj si: Hansgrohe, Duravit, Aparici, Saloni, Krono, Qiuckstep, Ragno Marazzi, Iris, Life Fitness, GSG, Navarti, Meisterwerke, STN, Ecoceramica, Portcril etj.
0
THEMELUAR
0
EKSPERIENCË
+100K 0
KLIENTË
0
PARTNERË

Partnerët

Ne tetor të vitit 2016 kompania Delta u vlerësua me çmimin “Super Brands Albania”. Nga viti në vit, marka të njohura ndërkombatrisht i janë bashkuar gamës së gjerë të produkteve Delta për të plotësuar me se miri nevojat dhe pritshmëritë e gjithsecilit.