• Kryefaqja
    • Inovacion, dizajn i jashtëzakonshëm dhe cilësi e lartë e produktit.

     rrethnesh-delta

     Rreth Delta

     Mësoni më shumë rreth nesh.

     kataloget

     Katalogët

     Shfletoni katalogun e DELTA.

     karriera

     Karriera

     Ju mirëpresim në skuadrën DELTA.

     partneret

     Partnerët

     Njihuni me partenerët tanë.

 • Oferta
 • Showroom’s
 • Delta Home
 • AL

TUALET

Produkte mjaft cilësore për tualete të bukura, komode, dhe të qëndrueshme që sigurojnë jetëgjatsi dhe mirëqënie për gjithë secilin.

Pileta

Vaska

Hidrosanitare

Mishelator

Aksesor

Kabina

Bolier

Kaseta

Lavaman

Dush Inkaso

Salishent

Koke Dushi